Zorgvakanties met NAH

zorgvakanties met nhaAls je getroffen wordt door een CVA of een ander ongeluk waarbij je hersenschade oploopt verandert je leven van de een op de andere dag. Niets is meer zoals het was en niets gaat meer zoals het altijd deed. Ook vakantie vieren is niet meer vanzelfsprekend, je krijgt te maken met allerlei zaken die teveel aandacht en concentratie vragen en daar zit nu meestal net het probleem.

Vaak heb je meer rust nodig, moet alles overzichtelijk zijn en soms heb je er zelfs een (lichte) lichamelijke beperking aan overgehouden. Mensen met NAH zijn vaak niet zo gemakkelijk in te delen bij een andere doelgroep vanwege de specifieke zorgvraag, daarom is er al langere tijd de vraag naar speciale vakanties voor mensen met NAH.

Gelukkig zijn er inmiddels reisorganisaties die hierop ingespeeld hebben en geprobeerd hebben om een aantrekkelijk programma samen te stellen speciaal voor deze doelgroep. Wij hebben die reisorganisaties gevraagd om de reizen die voor u geschikt zijn hier te presenteren.

We adviseren je om alle informatie goed te lezen zodat u de reis uitkiest die aan uw verwachtingen zal voldoen.

We hopen dat er ook voor u een fijne reis tussen zit en wensen u nu alvast een geweldige vakantie.