Suriname zonvakanties

Plannen om een zonvakantie naar Suriname te maken. Wij bieden de juiste ondersteuning om uw voorgenomen bezoek aan dit prachtige land  tot in detail uit te werken. Bent u toe aan een  onvergetelijk, heerlijke vakantie vol spanning en avontuur, dan zijn wij uw juiste keus. Door onze ervaring zijn wij in staat diverse services aan te bieden, geschikt voor elke toerist. Tevens bieden wij eco- excursies aan en bestaat bij ons de mogelijkheid vooraf te boeken en betalen, waardoor u  gebruik maakt van zeer aantrekkelijke kortingen en andere voordelen.

We vertrekken vanaf Schiphol met opties om een directe vlucht te hebben of een tussenstop wat meestal wat goedkoper kan zijn. Wil je besparen op je reis dat is het misschien een idee om met openbaar vervoer naar het vliegveld te reizen of je te laten brengen. Dit kan misschien besparen op het parkeergeld bij Schiphol Airport. Belangrijk om de aankomsttijden in de gaten te houden als je weer wordt opgehaald. Als je met KLM vliegt naar Suriname even op KLM aankomsttijden Schiphol zoeken.

suriname-zonvakantieBekijk gerust onze website waarop u meer informatie  zult vinden, die van pas kan komen bij het plannen van uw reis naar Suriname. Of u nou als toerist, stagiair of voor zakelijke doeleinden Suriname een bezoek brengt, met de assistentie van “Suriname Sun Vacations”, bereikt u gegarandeerd uw voorgenomen doel.

De actietour voor de week is de trip naar Anaula. U kunt hieronder al genieten van enkele foto’s. Bezoek voor meer informatie de “Specials” pagina.

Maak Suriname de bestemming voor jouw vakantie. Begin je vakantie met een rustige wandeling langs de koloniale huizen in hartje Paramaribo en eindig met een avontuurlijke klimtocht door de jungle naar één van de toppen van het Kasikasima gebergte. Je Surinaamse vakantie verzekert een unieke reis, duurzaam toerisme en luxe in het hartje van de Amazone.