Chinatown in Antwerpen

chinatown in antwerpenOntvangst bij  IJzeren Buffel.  Een unieke gelegenheid om achter de schermen te kijken van een echte traditionele  Kungfu-school , die normaal enkel voor ingewijden toegankelijk is. Tijdens een aangeboden kopje thee, krijgt u uitleg over de krijgskunstschool evenals een  demonstratie  Kung-Fu, maar waar u ook de Leeuwendans te zien krijgen.

Dan gaan we Chinezen, we gaan  Kantonese specialiteiten degusteren , uiteraard in een Chinees restaurant (daar is Chinese thee in de prijs inbegrepen, andere drank niet).

In de namiddag brengen we een bezoek aan  China Town  zelf. Een echte Chinatown zoals in Londen of New York kan u deze beide straten niet noemen. Maar tijdens onze China-town-tour maakt u kennis met de  Chinese gemeenschap  en haar  cultuur . Er wordt halt gehouden aan een  Chinese tempel  (schoenen uitdoen!). U krijgt ook een korte en bondige uitleg over de praktijk van de dokteres en de  Chinese benadering  binnen  geneeskunde . In de  Chinese warenhuizen  komt u in aanraking met de  Chinese voeding- en eetgewoontes . We stappen een echte  Chinese bakkerij  binnen (waar je echter geen brood kan vinden!!).